В рамках обміну полоненими 8 лютого додому повернуто 3 захисників з Сумщини

09.02.2024 15:10

В рамках обміну полоненими 8 лютого додому повернуто 3 захисників з СумщиниРідні та близькі українських військовополонених зібрали й опублікували список звільнених із неволі за обміном у четвер, 8 лютого. Серед 100 оборонців, що повернувся додому, було в тому числі 3 жителя Сумщини.

Цього дня відбувся третій із початку року обмін полоненими, в рамках якого в Україну повернулися 100 оборонців.

«До своїх родин повертаються нацгвардійці та прикордонники, тероборонці й захисники «Азовсталі», – інформує Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Серед тих, хто повернувся на рідну землю, – шосткинець Сергій Золотарьов. Стало відомо, що вчора він розмовляв по телефону зі своїми рідними.

«Ми дуже раді, чекаємо на захисника. Сергій Золотарьов обороняв Маріуполь», – зазначив міський голова Шостки Микола Нога.

Також повернувся в Україну захисник Маріуполя Максим Московко, про це повідомила мама чоловіка Людмила. «Телефоном він сказав: «Мам, все нормально. Не переживай», – розповіла пані Людмила. Зараз Максим відправився на реабілітацію.

Крім того, з полону повернувся захисник з Лебедина - Павло Литвиненко. Про це повідомляє Кордон.Медіа з посиланням на інформацію від в. о. міського голови Лебедина Світлани Горошко.

За матеріалами: https://sts.sumy.ua/