У Сумах установили нове модульне укриття в дитячому парку

25.09.2024 15:52

У Сумах установили нове модульне укриття в дитячому паркуУ Сумах у дитячому парку «Казка» встановили модульне укриття, надане сумчанам благодійниками, повідомляє інформаційний портал Сумської міської ради.

Це третя така споруда, яку привозить до міста керівник БФ «Рада Міст» Борис Емельдеш. Як і попередні, це укриття профінансувала БО «Nova Ukraine». Попередні два встановили біля автовокзалу та на вул. Герасима Кондратьєва неподалік скупчення магазинів. Одне таке укриття може вмістити до 20 сумчан. Вони здатні захистити від уламків, ударної хвилі, елементів касетних снарядів.

Начальник управління муніципальної безпеки Віталій Дейниченко розповів, що для розміщення укриття обрали дитячий парк, адже тут бувають батьки з дітьми, а також поруч розташовані спортивні об’єкти. Перший заступник міського голови Артем Кузнецов від усієї громади висловив вдячність і передав керівнику БФ «Рада Міст» подяку міського голови.

Отримане сьогодні модульне укриття встановили в центрі парку. Воно перебуватиме під відеонаглядом. Опікуватиметься спорудою КП «Сумикомунінвест».

За матеріалами smr.gov.ua