На сайті КП «Міськводоканал» з’явився особистий кабінет споживача

23.10.2024 15:52

На сайті КП «Міськводоканал» з’явився особистий кабінет споживачаКП «Міськводоканал» повідомляє, що днями на офіційному сайті підприємства у тестовому режимі запрацював особистий кабінет споживача, у якому можна зареєструватися за допомогою адреси електронної пошти або Google-акаунту.

За допомогою особистого кабінету можна швидко отримати інформацію про нарахування за спожиті послуги, передати показання лічильників холодної води (з 1 по 5 число щомісяця), контролювати стан розрахунків та здійснити оплату.

Реєстрацію потрібно здійснити лише один раз на головній сторінці сайту КП «Міськводоканал» (https://vodokanal.sumy.ua/) через електронну пошту або акаунт Google. Для цього вам знадобиться кілька хвилин.

Як зареєструватися в особистому кабінеті?

  1. Натисніть кнопку «Зареєструватися».
  2. Введіть електронну адресу, натисніть кнопку «Увійти» і створіть пароль або введіть електронну адресу і натисніть кнопку «Увійти через Google».
  3. Додайте рахунок, увівши номер особового рахунку.
  4. Заповніть запропоновану форму, зазначивши дату останньої сплати за послуги водопостачання.

У разі виникнення запитань під час реєстрації та для отримання технічної підтримки телефонуйте на номери: 700 153, (050) 152 03 79 або надсилайте повідомлення на електронну адресу: [email protected].

За матеріалами КП «Міськводоканал»