Суд поновив Олега Медуницю на посаді голови бюджетної комісії Сумської облради

12.06.2023 11:18

Суд поновив Олега Медуницю на посаді голови бюджетної комісії Сумської облрадиСуд поновив Олега Медуницю на посаді голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва.

Сумський окружний адміністративний суд розглянув справу №480/2329/23 за позовом Медуниці Олега Вячеславовича до Сумської обласної ради про визнання протиправним та скасування рішення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку.

За результатом розгляду справи суд вирішив задовольнити позов Медуниці Олега Вячеславовича.

Визнати протиправним та скасувати рішення Сумської обласної ради восьмого скликання від 17.02.2023 «Про голову постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва».

Визнати протиправним та скасувати рішення Сумської обласної ради восьмого скликання від 04.04.2023 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.02.2023 «Про голову постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва».

Поновити Медуницю Олега Вячеславовича на посаді голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва з 23.02.2023.

Стягнути з Сумської обласної ради на користь Медуниці Олега Вячеславовича середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 185364,75 грн.

Рішення суду в частині поновлення на посаді Медуниці Олега Вячеславовича та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць у розмірі 54373,66 грн. допущено до негайного виконання, повідомляє Сумський адміністративний суд.

За матеріалами: https://sumypost.com/