У Сумах депутати знову проігнорували засідання сесії міськради

31.08.2023 11:19

У Сумах депутати знову проігнорували засідання сесії міськради Мабуть, останні дні літа як слід вирішили провести депутати, які не знайшли сил прийти і трохи попрацювати на дуже важливій сесії Сумської міськради. Із 43 народних обранців на засідання явилось аж 18! Отже оскільки кворуму не було, засідання не відбулося. Голова міськради Олександр Лисенко оголосив, що кожен, хто не прийшов, повинен подати заяву, в якій вказати причину неявки.

На сесію планували винести більше 400 питань, в тому числі дати в постійне користування землю КП «Спецкомбінат» на сумських кладовищах для захоронення героїв, що загинули і, на жаль, ще можуть загинути у війні з російськими окупантами, заслухати директорів КП «Зеленбуд», «Паркінг», «Чисте місто», департамента інфраструктури.

Крім того, повинні визначитись з кластерними медичними закладами, бо як роз’яснював голова міськради в кінці липня, якщо цю процедури не завершити до вересня і рішення про об’єднання лікарень не буде прийняте, вони можуть залишитися без фінансування мінімум на півроку.

Є надія, що через тиждень спека спаде, і депутати виконають свій обов’язок, плідно попрацюють і вирішать питання, деякі з яких стосуються кожного сумчанина…

За матеріалами: http://www.shans.com.ua/