Новини. Події

Поранено 5 людей: росіяни обстріляли Сумщину 77 разів

Поранено 5 людей: росіяни обстріляли Сумщину 77 разівПротягом дня росіяни здійснили 77 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 450 вибухів. Обстрілів зазнали Миколаївська, Миропільська, Юнаківська, Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади.

Вночі Сумщину атакували безпілотники: є прильоти

Вночі Сумщину атакували безпілотники: є прильотиСьогодні, 14 березня ворог атакував безпілотними літальними апаратами типу «Шахед» цивільну інфраструктуру чотирьох міст Сумщини: Сум, Шостки, Тростянця та Білопілля.

Вночі в Сумах ворожий “Шахед” влучив у багатоповерхівку: що відомо станом на ранок?

Вночі в Сумах ворожий “Шахед” влучив у багатоповерхівку: що відомо станом на ранок?Сьогодні вночі Суми були атаковані БпЛА типу Шахед. У результаті атаки відбулось влучання у багатоквартирний житловий будинок. Попередньо, є поранені та загиблі. На місці працюють усі аварійно-рятувальні служби. Наслідки удару уточнюються.

На Сумщині жінка вдарила ножем сусідську дитину: дівчинка в реанімації

На Сумщині жінка вдарила ножем сусідську дитину: дівчинка в реанімації10 березня, близько 11:00, до поліції звернулась 44-річна мешканка Білопілля та повідомила про те, що сусідка вдарила її доньку ножем. Дитина в реанімації.

Суми: росіяни завдали авіаційно-ракетний удар по місту

Суми: росіяни завдали авіаційно-ракетний удар по містуВорог здійснив авіаційно-ракетний удар по місту Суми. «Пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури. На місці працюють всі необхідні служби. Наслідки атаки росіян уточнюються», – інформують в ОВА.

У Сумах п’ятеро поранених, серед яких дитина, внаслідок атаки шахедами

У Сумах п’ятеро поранених, серед яких дитина, внаслідок атаки шахедамиЧетверо дорослих і дитина поранені внаслідок нічного обстрілу Сум безпілотниками, про це в ефірі Радіо Свобода заявив керівник Сумської ОВА Володимир Артюх. Переважно, вони отримали легкі травми.

Суми атакували «Шахеди»: є влучання

Суми атакували «Шахеди»: є влучанняВночі Суми атакували БпЛА типу «Шахед». Як інформують в ОВА, є три прильоти в різних частинах міста. «На місцях працюють усі аварійно-рятувальні служби. Постраждалим надається необхідна медична допомога. Наслідки авіаційних ударів уточнюються», – повідомили в ОВА.

Окупанти обстріляли дитсадок і навчальний заклад на Сумщині

Окупанти обстріляли дитсадок і навчальний заклад на Сумщині4 березня, близько 12:00, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти з території російської федерації з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру м. Середина-Буда Шосткинського району.

росіяни вбили двох людей і поранили вісьмох на прикордонні Сумщини: зафіксовано 296 вибухів

росіяни вбили двох людей і поранили вісьмох на прикордонні Сумщини: зафіксовано 296 вибухівСумщина: ситуація на прикордонні станом на 21.00 27 лютого 2024 року. Протягом дня росіяни здійснили 59 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 296 вибухів.

Вночі терористи вдарили по Сумщині КАБами: загинули люди

Вночі терористи вдарили по Сумщині КАБами: загинули людиРосійські терористи вкотре вчинили жахливий злочин проти мирного населення Сумщини. Сьогодні, 26 лютого, о 2.15 був здійснений авіаудар по Юнаківській громаді. Ворог застосував керовані авіаційні бомби. Зафіксовано 4 вибухи.

Сьогодні в Сумах попрощаються одразу із трьома захисниками України

Сьогодні в Сумах попрощаються одразу із трьома захисниками УкраїниУ п’ятницю, 23 лютого, Сумська громада проведе в останню путь трьох мужніх захисників України. Іван Захарук (32 роки), Максим Коломаєв (30 років), Ернест Митрович (35 років) загинули 17 лютого, виконуючи бойові завдання в Донецькій області.

У Новослобідській громаді від удару дрону загинула родина з пʼяти людей

У Новослобідській громаді від удару дрону загинула родина з пʼяти людей20 лютого о 4-й годині ранку росіяни скинули дрон з вибухівкою на житловий будинок у Новослобідській громаді Конотопського району. П’ятеро людей, які на той момент спали у будинку, загинули. Про це повідомила голова громади Ольга Гаркавенко.

У Сумській області під ворожий обстріл потрапило авто: водій отримав осколкові поранення

У Сумській області під ворожий обстріл потрапило авто: водій отримав осколкові пораненняНа Сумщині рашисти поранили цивільного чоловіка в Новослобідській громаді. 19 лютого в одному з сіл прикордонної громади Конотопського району під ворожий обстріл потрапив автомобіль, в якому їхало четверо людей. В результаті 53-річний чоловік, водій авто, отримав осколкові поранення руки і ноги. Наразі він в лікарні.

На Сумщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено 6 житлових будинків

На Сумщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено 6 житлових будинківПротягом минулої доби окупанти обстріляли населені пункти Сумської області. Загалом нараховано 95 ударів.

російські війська обстріляли з “Градів” Дружбу та Середино-Будську громаду

російські війська обстріляли з “Градів” Дружбу та Середино-Будську громадуВчора, 14 лютого, близько 13.00 російський агресор обстріляв з РСЗВ “Град” місто Дружба на Шосткинщині.

ДТП у Сумах: рятувальники витягли з понівеченої автівки жінку

ДТП у Сумах: рятувальники витягли з понівеченої автівки жінкуСьогодні, 13 лютого, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в м. Суми. За попередніми даними, на вул. Харківській зіткнулися два легковика.

У Сумах п’яний водій влаштував ДТП

У Сумах п’яний водій влаштував ДТППатрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Степана Бандери. На місці автопригоди інспектори з’ясували, що 46-річний водій автомобіля BMW, не дотримавшись безпечного бокового інтервалу, допустив зіткнення з автомобілем Peugeot.

Конфлікт із батьком: на Сумщині затримали чоловіка за вбивство

Конфлікт із батьком: на Сумщині затримали чоловіка за вбивствоНа Сумщині затримали чоловіка та підозрюють його в убивстві свого батька. За версією поліції, син схопив сокиру та наніс нею декілька ударів чоловіку по голові. Останній від травм помер. Про це повідомили в Нацполіції Сумщини.

ДТП в Сумах: водій Toyota Camry вилетів на зустрічну і врізався у тролейбус

ДТП в Сумах: водій Toyota Camry вилетів на зустрічну і врізався у тролейбус6 лютого, близько 12.00, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Троїцькій у Сумах.

На Сумщині знешкодили російську ДРГ

На Сумщині знешкодили російську ДРГНа Сумському напрямку бійцями Сил територіальної оборони, що боронять Північну операційну зону, припинено чергову спробу ворожої диверсійно-розвідувальної групи перетнути державний кордон України.