У Сумах на Засумській вбили чоловіка

19.01.2023 12:55

У Сумах на Засумській вбили чоловікаДо чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про вбивство у одній із квартир багатоповерхівки по вулиці Засумській у обласному центрі.

Поліцейські з’ясували, що до мешканки цього будинку постукав незнайомий та попрохав викликати поліцію та швидку допомогу через те, що він наніс ножові поранення чоловіку у сусідній квартирі. А сам залишився в коридорі під’їзду.

Негайно прибувши на місце події, слідчо-оперативна група поліції виявила тіло чоловіка з ножовим пораненням, а також самого нападника.

У ході проведених першочергових слідчо-оперативних дій встановлено, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого господар квартири наніс ножове поранення своєму знайомому. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Слідство триває.

За матеріалами: https://sumypost.com/