4 квітня на Сумщині поховають п'ятьох військовослужбовців

04.04.2023 09:27

4 квітня на Сумщині поховають п'ятьох військовослужбовців4 квітня на Сумщині поховають п'ятьох військових, які загинули при виконанні своїх військових обов`язків. Про це Суспільному повідомив начальник пресслужби Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Бондаренко.

Прощання із загиблим солдатом Іллею Булгаковим відбудеться у місті Суми. Відспівають чоловіка о 12:05 у Свято Миколаївському храмі. Поховання відбудеться о 13:10 на Ново-Центральному Баранівському кладовищі на Алеї Слави. Ілля Булгаков був стрільцем-помічником гранатометника десантно-штурмової роти. Він загинув 27 березня на позиціях поблизу Кремінної Луганської області, під час ворожого снайперського обстрілу.

Молодшого сержанта Олександра Прокуду поховають на Алеї Слави Центрального кладовища в місті Охтирка о 12:00. Перед цим, об 11:00 відбудеться в Успенській церкві. Загинув чоловік 30 березня від отриманих поранень, несумісних з життям, через мінометний обстріл позицій підрозділу поблизу Вугледару Волноваського району Донецької області.

Прощання з солдатом Олегом Лавренченком відбудеться об 11:00 в церкві села Слоут Шосткинського району. Поховають військового о 12:00 на цвинтарі села. Чоловік був стрільцем-санітаром десантно-штурмового батальйону. Він загинув 30 березня в місті Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

В селі Дубинка Дубов'язівської громади о 13:00 поховають рядового Олександра Полєшка. Військовий був механіком-водієм механізованої роти. Він загинув 29 березня в районі села Діброва Луганської області, внаслідок снайперського обстрілу.

З сержантом Олександром Кісєм попрощаються об 11:00 в церкві Успіння Пресвятої Богородиці міста Лебедина. Поховають чоловіка о 12:30 на Олександрівському кладовищі. Військовий був стрільцем-снайпером мотопіхотної роти. Він загинув 31 березня, під час виконання бойового завдання в районі села Діброва Луганської області.

За матеріалами: https://suspilne.media/