В Сумах за день перекинулося дві автівки

26.07.2023 09:50

В Сумах за день перекинулося дві автівкиВчора, 25 липня, в Сумах приблизно о 15:30 сталася ДТП на вул. Ковпака, а приблизно о 18:00 — на проспекті Шевченка. В обох випадках автівки перекинулися, в одній з аварій є постраждалі.

Близько 15 години 30 хвилин, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про ДТП на вулиці Ковпака. Прибувши на місце події, інспектори встановили, що 37-річний водій автомобіля Honda Element не обрав безпечної швидкості руху, після чого, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де транспортний засіб перекинувся. Подія трапилася біля зупинки громадського транспорту, де знаходилися люди. На щастя, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на місці події, який зафіксував позитивний результат — 3, 05 проміле. Цей результат у понад 15 разів перевищував допустиму норму. На нього патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Близько 18-ї години в Сумах сталася ще одна дорожньо-транспорта пригода — на проспекті Шевченка. Попередньо відомо, що 32-річний чоловік, керуючи автомобілем Skoda Octavia, під час виїзду з дворової території на проспект Тараса Шевченка, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем Kia Sportage, водій якого рухався головною дорогою. Надалі некерований автомобіль Kia Sportage в’їхав з припаркований автомобіль Daewoo Lanos та перекинувся на дах.

Внаслідок автопригоди 41-річний водій автомобіля Kia Sportage, його 41-річна пасажирка, а також 6-річна пасажирка автомобіля Daewoo Lanos отримали тілесні ушкодження. Їх доправили до лікарні для проведення огляду та надання необхідної допомоги.

За матеріалами: https://sumypost.com/