У Конотопі 10-річний хлопчик отримав поранення живота, граючи з ножем

25.08.2023 13:56

У Конотопі 10-річний хлопчик отримав поранення живота, граючи з ножемУ Конотопі двоє братів грали в небезпечні ігри, в результаті яких 10-річний хлопчик отримав ножове поранення живота. За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

До Конотопського районного відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що до центральної районної лікарні доставили неповнолітнього хлопчика з проникним ножовим пораненням живота.

Негайно відреагувавши на повідомлення, поліціянти прибули на місце події. Як вдалось встановити правоохоронцям, рідні брати, 12 та 10 років, знайшли вдома у шафі туристичний ніж та почали кидати його один одному. Менший з братів не впіймав небезпечну «іграшку» і отримав поранення черевної порожнини. Постраждалого хлопчика ушпиталили та прооперували.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження».

Правоохоронці закликають батьків неповнолітніх не залишати дітей без нагляду, пояснити їм правила безпечного поводження у побуті та розказати, до яких наслідків може призвести нехтування правилами особистої безпеки.

За матеріалами відділу комунікації поліції Сумської області