У Шостці поліція затримала чоловіка, який погрожував у кафе гранатою

30.08.2023 13:25

У Шостці поліція затримала чоловіка, який погрожував у кафе гранатоюМісцевий мешканець погрожував в одному із кафе Шостки гранатою. На щастя, завдяки своєчасному втручанню правоохоронців ніхто не постраждав: поліціянти вилучили вибухонебезпечний предмет, а відносно зловмисника було відкрито кримінальне провадження.

Нещодавно ввечері до Шосткинського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із закладів міста відвідувач вчиняє сварку. Поліціянти негайно виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, вони виявили 51-річного місцевого мешканця, який, перебуваючи в приміщенні кафе, поводив себе агресивно та неадекватно, сварився з персоналом та погрожував гранатою. Правоохоронці вилучили в порушника громадського спокою гранату «Ф-1» з запалом УЗРГМ та в подальшому направили її на експертне дослідження.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

За матеріалами відділу комунікації поліції Сумської області