У Сумах чоловіку дали 6 років за ґратами за розбещення 4-річної дівчинки

11.07.2024 09:35

У Сумах чоловіку дали 6 років за ґратами за розбещення 4-річної дівчинкиЮвенальні прокурори Сумської обласної прокуратури в суді апеляційної інстанції відстояли вирок стосовно 50-річного жителя Сумського району, який розбещував малолітню, спричинивши при цьому їй легкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 156 та ч. 1 ст. 125 КК України).

Рішення суду першої інстанції залишено без змін, відтак наступні 6 років чоловік проведе за гратами. Також його позбавлено права обіймати посади та займатись будь-якою діяльністю, пов’язаною з піклуванням за дітьми та їх вихованням строком на 3 роки.

Прокурором доведено, що в листопаді 2021 року чоловік, перебуваючи в м. Суми у квартирі своєї співмешканки, залишився наодинці з її 4-річною онукою та, використовуючи безпорадний стан дитини, вчинив з нею розпусні дії. З огляду на вік, дівчинка не зрозуміла значення тих дій, які з нею вчинив дорослий, однак розповіла про них бабусі, яка вже й повідомила про вказаний факт у поліцію. У ході слідства інформація підтвердилась. Більш того, медики зафіксували на тілі дитини легкі тілесні ушкодження.

За матеріалами: https://sumypost.com/