На вулиці Роменській сталася смертельна ДТП за участі літньої пішохідки

14.10.2024 15:36

На вулиці Роменській сталася смертельна ДТП за участі літньої пішохідкиСьогодні вранці, 14 жовтня, на вулиці Роменській сталася смертельна автопригода за участі двох автомобілів та літньої жінки, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті події пішохідка отримала травми, від яких померла у лікарні.

Як попередньо встановили правоохоронці, 44-річний водій автомобіля Volkswagen Golf Plus, рухаючись вулицею Роменська, наїхав на 84-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу, після чого зіткнувся з автомобілем Skoda Fabia під керуванням 26-річної жінки. Внаслідок ДТП пішохідка отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до лікувальної установи для надання медичної допомоги, де в подальшому померла.

На місці працювала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

За матеріалами відділу комунікації поліції Сумської області