Внаслідок нічної атаки БпЛА на Суми є троє загиблих

22.10.2024 09:00

Внаслідок нічної атаки БпЛА на Суми є троє загиблихУ вівторок, 22 жовтня, вночі та зранку ворог атакував житловий сектор та об’єкти критичної інфраструктури міста. Попередньо, внаслідок нічної атаки є троє загиблих, в тому числі 14-річна дитина.

Вночі ворог завдав авіаційного удару, застосувавши БпЛА типу «шахед», по приватному житловому сектору міста. Попередньо, є поранені та троє загиблих, серед яких дитина. За інформацією Кордон.Медіа, загиблі — мати та донька, а також сестра батька дитини, який отримав поранення.

У разі виявлення пошкоджень будинку чи окремих конструкцій, необхідно звернутись на лінію 102 для фіксації цього факту. З 9:00 у школі № 27 працюватиме штаб з ліквідації наслідків НС (телефон штабу 066 5437677), де прийматимуть заяви на обстеження помешкань і консультуватимуть з інших питань.

З собою необхідно мати копії паспорта особи, реєстраційного номера облікової картки платника податків, а також документів, що засвідчують право власності на майно, і технічного паспорта.

Зранку ворог вдарив по житловому багатоквартирному будинку та об’єктах критичної інфраструктури. Наслідки атак уточнюються. На місцях подій працюють всі необхідні служби.

Загалом за ніч проти 22 жовтня зенітники збили в небі над Сумщиною 25 ворожих «Шахедів».

За матеріалами Сумської міської ради