Як просто і без зайвих витрат відсвяткувати 8 Березня? 5 доступних ідей

28.02.2023 17:02

Як просто і без зайвих витрат відсвяткувати 8 Березня? 5 доступних ідейМіжнародний жіночий день, куди більш відомий просто як 8 Березня, – весняне свято, на яке з нетерпінням чекають усі (ну, або майже всі) представниці прекрасної статі. І не завжди їм так уже хочеться вау-вражень і гір подарунків, а куди цінніша увага та приємне проведення часу. Сьогодні ми розповімо, як 5 простими та недорогими способами відзначити 8 Березня.

Допоки ініціатива зі встановлення Дня української жінки у якості свята на заміну Міжнародному жіночому дню офіційно ще не прийнята, 8 Березня все ще святкують. Але біда в тому, що соціальні мережі та сучасна індустрія розваг давно перетворили свято на змагання серед жінок з кількості та дорожнечі подарунків.

Не виклала у святковий день фото з величезним букетом троянд чи селфі із вбиральні наймоднішого ресторану міста? Не похвалилася новеньким смартфоном від чоловіка чи каблучкою з діамантом на безіменному пальці від коханого хлопця? Вважай, 8 Березня в тебе не було!

Але насправді відзначити свято можна без усього цього пафосу, обов'язкових хвастощів у соцмережах та величезної дірки в особистому чи сімейному бюджеті. Є дуже прості, але при цьому чудові ідеї святкування, які не вимагатимуть ані тривалої підготовки, ані серйозних витрат. Зберігайте, щоб не загубити.

Спа-вечір

Ідея спа-релаксу може здатися дуже банальною, але чи так вже часто вона втілюється в життя, а не просто залишається в мріях? Спа-вечір для дівчини, дружини, мами, сестри або себе коханої - чудовий спосіб забути про проблеми і нарешті розслабитися.

Головне – атмосфера. Свічки з теплим м'яким світлом, ніжні приємні аромати, плейлист з розслаблюючою музикою та набір усіляких «смачних» баночок-скляночок з косметикою — ось відмінний рецепт для святкового вечора з нагоди 8 Березня. До речі, якщо не сильно знаєтеся на косметичних штучках, шукайте готовий набір для спа - там напевно знайдеться все найнеобхідніше на подібний випадок.

Дівич-вечір

Зібратися лише дівчатками (або дамами) і від душі повеселитися у свій «професійний» день — ідея завжди робоча. Але зазвичай доводиться задовго до святкової дати бронювати місця у популярних кафе, ресторанах чи клубах міста, де на 8 Березня плануються вечірки…

Тематичний дівич-вечір прямо вдома — варіант простий і не вимагає великої підготовки. Погодьте, в якому стилі хотіли б зробити вечірку, підготуйте або замовте з доставкою різні снеки і змішайте коктейлі. А для розваг підберіть нескладні конкурси та ігри, для яких не потрібно багато реквізиту.

Кіномарафон

Тематика такого свята, як 8 Березня, налаштовує на романтичний лад, і можна влаштувати в домашніх умовах кіномарафон, запоєм переглянувши улюблені фільми про кохання. Потрібно лише заздалегідь подбати про вибір кіноменю, запастися улюбленими снеками та напоями, а також затишними пледами та подушками для учасників святкування.

До речі, акцент на романтику робити зовсім і не обов'язково, якщо вам більше подобаються комедії, жахи чи бойовики. Важливо тільки, щоб усі глядачі розділяли бажання подивитися саме вибрані кінострічки, інакше святкування може для когось перетворитися на справжнє катування.

Чаювання

Чай вприкуску з тортиком — віддає чимось далеким і шкільним, чи не так? Але чому б і ні, якщо для цього є настрій? Тим більше, що в наші дні вічної метушні та стресу можливість неспішно насолоджуватися чашкою ароматного чаю та смачним десертом випадає не так і часто.

Підберіть гарний чай і ексклюзивні солодощі, красиво сервіруйте стіл, діставши нарешті ті чашки, які берегли на «особливий випадок». Не забудьте ще про квіти та легку музику! Готово.

Фотосесія

Ні-ні, не йдеться про професійну фотосесію в студії, за яку напередодні 8 Березня з вас здеруть три шкури! Ми маємо на увазі веселу аматорську фотосесію, влаштувати яку можна прямо вдома. Звісно, знадобиться декор і реквізит, але якщо підійти до процесу творчо, то підготовка не сильно вдарить по вашій кишені.

Наприклад, доступні тематичні набори прикрас для домашніх фотозон сьогодні широко представлені як в інтернеті, так і у звичайних магазинах. У подібні набори входять зазвичай повітряні кулі, підставки, елементи кріплення та паперовий декор — гірлянди, прапорці, віяла, помпони тощо.

Звісно, представлені вище 5 варіантів аж ніяк не вичерпують весь потенціал простого та недорогого святкування 8 Березня. Сімейна вечеря, де готування їжі, сервірування та прибирання посуду повністю беруть на себе чоловіки, романтичне побачення прямо вдома, вечір з улюбленими настольними іграми, прогулянка в найближчому парку — підійде все, що хоч трохи вибивається зі звичної картини буднів, а також змушує радіти та почуватися краще!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7470