Ідеї корпоративних подарунків на Новий рік: ТОП-7 варіантів з медом

07.12.2022 12:19

Ідеї корпоративних подарунків на Новий рік: ТОП-7 варіантів з медомДо Нового року у компаніях зазвичай прийнято вручати співробітникам подарунки. Зазвичай вони не надто цінні, а покликані радше служити символічним проявом уваги. Але якщо ви шукаєте ідеї новорічних корпоративних подарунків, які були б корисні, то пропонуємо до вашої уваги ТОП-7 варіантів подарунків до Нового року з медом.

Про те, що мед може бути чудовим подарунком, точно знає Вінні-Пух із казки А. А. Мілна. І він правий, адже натуральний мед має цілющі властивості, а також він просто смачний. При цьому мед дійсно високої якості не дешевий, а якщо ще й оформити подарунок презентабельно, то вручати його можна навіть на найвищому корпоративному рівні.

Крафтова баночка з медом

Мед, розфасований на замовлення у стильні крафтові баночки, виглядає красиво та ефектно. Баночки з медом можна прикрасити у фірмовому стилі компанії або зробити для них етикетки із корпоративним логотипом. Сам мед при цьому може бути будь-яким, але найкраще, щоб він був ексклюзивним, який просто так не купити в магазині або на ринку, тоді подарунок вийде більш цінним і унікальним.

Сет із баночок з медом у коробці

Якщо зупинитися на одному смакові меду проблематично, можна зібрати невеликі сети із баночок меду з різним смаком. Залишається упаковати їх у коробки, оформлені з урахуванням фірмового стилю компанії, і подарунок готовий. Якщо, до речі, коробки будуть дерев'яними, це додасть подібним подарункам презентабельності.

Набір з меду та горіхів, сухофруктів, спецій

Покладіть у корпоративні новорічні подарунки по невеликій баночці меду та додайте горіхи, сухофрукти, спеції — вийдуть чудові корисні та смачні набори. Покласти ці набори можна в коробки з крафт-картону або у крафт-пакети.

Набір з меду та солодощів

Мед плюс медові пряники чи коржики, шоколадні цукерки чи плитки, печиво, пастила, зефір, маршмеллоу та різні інші солодощі — це завжди чудова ідея. Можна зібрати цілий світ-бокс (sweet box) з різноманітних ласощів, де головна «роль» дістанеться баночці з медом.

Крем-мед

Крем-мед - це продукт, який отримується за допомогою збивання натурального меду. Крем-мед не цукрується з часом, завжди залишається м'яким і пластичним і може виступати як самостійний десерт. У крем-мед можуть додаватися різні фрукти та ягоди, горіхи та спеції, що дозволяє отримати безліч смаків. У корпоративний подарунок можна покласти одну або кілька невеликих баночок крем-меду.

Набір з меду та косметичних засобів ручної роботи

Оскільки новорічні корпоративні подарунки, як правило, розраховані на досить широку і, швидше за все, різностатеву аудиторію, вибираючи в доповнення до меду косметичні засоби, є сенс зупинитися на універсальних варіантах, таких як медове мило ручної роботи або, скажімо, твердий медовий шампунь. Також універсальним засобом може стати крем для рук із медом, а ще медовий скраб.

Набір з меду та чаю

Додавання в чай меду - популярна практика. Так що набір з натурального меду і смачного ароматного чаю, особливо трав'яного, - чудовий варіант для подарунка до Нового року, що зігрівє та буде добре смакувати.

Доповнити корпоративний новорічний подарунок завжди можна невеликою листівкою з новорічними побажаннями від імені голови компанії, спеціальною дерев'яною ложечкою для меду, продукцією з воску, скажімо, восковими свічками ручної роботи, сухоцвітами, невеликими ялинковими прикрасами, а також ялиновими гілочками та шишками - вибір залежатиме від індивідуальних уподобань та виділеного бюджету.

Подарунки для співробітників, партнерів або клієнтів компанії на честь Нового року зазвичай вручають безпосередньо під час святкового корпоративу. І, звісно, підготовлені вони повинні бути заздалегідь, так що замовляти їх бажано хоча б за кілька тижнів до дати заходу, а ще краще - за місяць або два, якщо потрібна велика кількість .

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7405