Тости від чоловіків для корпоративу на 8 Березня

03.03.2023 12:33

Тости від чоловіків для корпоративу на 8 БерезняЯкщо ваш робочий колектив має корпоратив із нагоди 8 Березня, вам напевно потрібно підготувати вітальні промови й тости, щоб сказати їх під час свята. Пропонуємо вам дізнатися сьогодні, якими мають бути тости від чоловіків для корпоративу на 8 Березня.

Далеко не всі можуть експромтом «видати» гарне привітання та ще й на очах у всіх колег. Тому підготуватися заздалегідь - це хороша ідея. Але спочатку кілька слів про те, як не потрібно вітати жінок із 8 Березня і чого не можна їм бажати, щоб не продемонструвати нетактовність.

По-перше, ніколи не наголошуйте на тому, що жінки — це «прикраса колективу». Як чоловіки, так і жінки на роботі виконують свої професійні обов'язки, а тому не слід нагадувати дамам вашого колективу про гендерні стереотипи та нерівність.

По-друге, не загострюйте увагу на віці, сімейному статусі або жіночих обов'язках по дому. Згадайте, що всі жінки різні, у них можуть бути різні уявлення про «жіноче щастя», а тому зводити все до побажання вічної молодості, доброго чоловіка, слухняних дітей і смачного борщу було б дивним.

Нарешті, по-третє, не бажайте чоловічого захоплення і «бути справжньою жінкою». Знову ж таки, не забувайте, що кожна жінка індивідуальна, далеко не всім хочеться, щоб їм поклонялися, а деякі критерії «справжньої» жінки можуть бути навіть образливими.

На жаль, більшість популярних готових привітань та тостів до 8 Березня ґрунтуються якраз на вищеописаних не дуже тактовних побажаннях. І може здатися, що якщо всі чоловіки так вітають жінок, то це нормально. Але спробуйте поглянути на жінок у колективі не тільки з погляду краси, жіночності чи господарських навичок. Що лишиться?

Розум, талант, рішучість, відповідальність, сміливість, здатність виконувати навіть найважчі завдання, вміння грамотно розподіляти ресурси та багато інших особистісних та професійних якостей напевно брало керівництво до уваги при працевлаштуванні, то чому б саме про такі якості й не згадати у своїй промові чи тості?

Наприклад, ви цілком можете побажати співробітницям на корпоративі чогось, що пов'язано з їхньою роботою, успіхами в досягненні поставлених керівництвом цілей, вкладі в спільну справу. Ось вам для цього кілька надихаючих прикладів тостів до 8 Березня від чоловіків, які ви можете взяти як основу та доповнити індивідуальними деталями.

***
Усі ці квіти, листівки, подарунки... Навіщо? Чому? На день жінок? Для кого? Для тих, хто не любить жінок? Чи для тих, хто любить? Любите? Тож любіть їх так, щоб не тільки сьогодні, але й щодня вони відчували себе цінними й потрібними. А жінки – це життя, це енергія, це сенс. Тому, нехай це свято стане не лише приводом для подарунків, а й нагадуванням про те, наскільки важливими та незамінними є жінки в нашому житті. З прийдешнім Міжнародним жіночим днем, любі жінки!

***
Цього дня ми святкуємо Міжнародний жіночий день. День, коли ми відзначаємо силу і красу жінок, їхню нескінченну мудрість і неймовірну силу духу. Але в жінок є ще одна риса, яка мені завжди подобалася, - це їхня безстрашність. Жінки борються за те, у що вірять, вони не бояться стояти на захисті тих, кого люблять і готові йти до кінця, навіть якщо всі проти них. Ось чому я сьогодні хочу привітати всіх жінок із цим чудовим святом і побажати залишатися такими ж сильними, рішучими та безстрашними, як ви є. Щасливого 8 Березня, мої дорогі жінки!

***
Дорогі жінки, ви всі унікальні та прекрасні, і кожна з вас здатна на велике та чудове в житті. Я бажаю вам душевного спокою та гармонії, щоб ви завжди відчували себе щасливими та впевненими у своїх силах. Нехай цей день буде наповнений лише приємними емоціями, радістю та теплом ваших близьких та коханих людей. Зі святом, любі жінки!

***
Дорогі наші колеги-жінки! Сьогодні ми відзначаємо Міжнародний жіночий день та хочемо привітати вас із цим чудовим святом! Ми цінуємо вашу старанну роботу та цілеспрямованість, вашу унікальність та талант, які ви привносите до нашого колективу! Ми вдячні вам за все, що ви робите! Зі святом!

***
Шановні жінки, від імені чоловіків нашого колективу хочу привітати вас із Міжнародним жіночим днем! Знайте, що ми цінуємо вашу роботу та ваш великий внесок у розвиток нашої компанії. Ви сильні, незалежні та талановиті професіонали, які довели, що можуть досягти успіху у будь-якій галузі, яку оберуть. Ми дякуємо вам за терпіння, професіоналізм та відданість своїй роботі. Бажаємо вам мирного неба, досягнення всіх поставлених цілей, радості та любові у кожен день вашого життя. З прийдешнім святом, дорогі жінки!

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7474