Як прикрасити до Великодня магазин, б'юті-салон, кафе своїми руками?

18.03.2024 13:27

Як прикрасити до Великодня магазин, б'юті-салон, кафе своїми руками?На Заході будь-яке популярне свято — це привід особливим чином прикрасити свій заклад, щоб залучити якомога більше клієнтів. У вітчизняних умовах подібна практика теж стає все більш поширеною, і, наприклад, напередодні святкування Воскресіння Христового багато хто цікавиться, як прикрасити до Великодня магазин, кафе або бьюті-салон. Давайте з'ясуємо.

Звісо, сам Великдень люди переважно відзначають удома, в родинному колі. А ось дні перед святом зазвичай присвячені купівлі подарунків, частування та різного святкового декору, а також багато хто прагне цього свята оновити інтер'єр, зробити генеральне прибирання і, звичайно ж, про себе теж подбати, зробивши нову стрижку або манікюр, відвідавши якусь б'юті-процедуру тощо.

Звідси зрозуміло, що всі, хто зацікавлений у підвищенні продажів перед світлим святом, повинні неодмінно використовувати цей інфопривід у своїх комерційних інтересах. А що може бути краще в цьому випадку, ніж підтримати відповідним декором святковий настрій у потенційних покупців та клієнтів!

З такою метою найпростіше та найшвидше скористатися послугами професійних декораторів, які підберуть відповідні прикраси, встановлять їх, а по закінченні святкових днів ще й демонтують. Однак, ясна річ, коштують подібні послуги аж ніяк не дешево, а якщо ваш заклад зовсім маленький і ви ведете бізнес одноосібно, то не завжди є достатньо вільних коштів, щоб виділити їх на подібну «забавку».

На щастя, великодні прикраси для свого магазину, салону краси, б'юті-кабінету, невеликого кафе чи пекарні та інших подібних місць можна зробити власноруч або придбати та встановити за невеликі гроші. Наприклад, один із найпростіших і найдоступніших варіантів — придбати спеціальні інтер'єрні наклейки в тематиці Великодня. Зазвичай вони легко кріпляться і легко знімаються, їх можна використовувати для прикраси стін або, наприклад, вітрин.

Зазвичай на подібних наклейках зображені символи Великодня, на кшталт великодніх яєць або великодніх кроликів, курочок і баранчиків. А ще також будуть доречні наклейки із зображенням весняних квітів та птахів, великодніх солодощів та взагалі всього, що асоціюється з весною та радістю.

Настільний великодній декор — теж цілком доступне рішення, особливо якщо щось зробити власноруч. Скажімо, зроблене своїми руками настільне великоднє деревце — чудовий варіант. Візьміть симпатичну вазу, що підходить за стилем до вашого інтер'єру. Поставте в неї кілька мальовничих гілочок і прикрасьте справжніми або штучними крашанками, підвісивши їх на стрічках.

Свічники з різнокольорових яєчних шкаралупок можуть прикрасити ваші підвіконня. А також можна задіяти в декорі різні великодні композиції з яєць, наприклад, зробити з гілочок, квітів і яєць пасхальне гніздечко. Композиції можна розставити на стійці ресепшена, якщо вона є, на столиках, на підвіконнях та в цілому на будь-яких вільних горизонтальних поверхнях, де вони будуть на видноті.

На двері вашого закладу можна повісити великодній вінок, щоб уже з порога гості передчували свято. Основу для такого вінка можна сплести з гілочок, скріпивши скотчем і клеєм, а можна, наприклад, вирізати з щільного картону і обгорнути джутовою мотузкою (шпагатом). На таку основу потім за допомогою термоклею можна прикріпити розфарбовані яйця, квіти, великодні фігурки, стрічки, намистини та інш.

Вікна кафе, салону чи магазину можна на Великдень прикрасити підвішеними на довгих стрічках розписними або різнокольоровими яйцями, причому можна з яєчних шкаралупок навіть зробити мініатюрні вази, в які вставити весняні квіти і гілочки. Гірлянди з фетру чи картону теж відмінно підійдуть для прикраси вікон, якщо з них зробити своєрідне обрамлення.

Подумайте ще про те, щоб створити тематичну фотозону своїми руками. Великодня фотозона у вашому закладі одночасно може слугувати і декором, і рекламою, адже всі, хто робитиме у вас знімки та ділитиметься ними у соцмережах з відповідною відміткою, сприятимуть залученню нових покупців та клієнтів. Таку фотозону можна організувати як усередині магазину/кафе/салону, так і зовні.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7761