Що знімати в Tik Tok без обличчя? 10 популярних ідей

02.07.2024 14:27

Що знімати в Tik Tok без обличчя? 10 популярних ідейви хочете вести популярний обліковий запис у Tik Tok, але з тих чи інших причин не бажаєте демонструвати на камеру обличчя, є безліч ідей роликів, де особисто в кадрі бути не обов'язково. Ми розповімо вам сьогодні про те, що що знімати в Tik Tok без обличчя, щоб потрапляти до рекомендацій.

Навіщо потрібна популярність у Tik Tok? Для багатьох це відмінна можливість заробити гроші, адже велику кількість переглядів своїх роликів можна конвертувати в реальні гроші, та й до того ж популярні акаунти часто отримують вельми щедрі пропозиції від рекламодавців.

Щоправда, не завжди автори роликів готові показати справжніх себе на величезну аудиторію. Хтось соромиться, хтось відмовляється показувати обличчя з релігійних міркувань, а хтось боїться бути впізнаним. Якими б не були причини, виникає питання про те, що саме можна знімати для своїх роликів, не показуючи власне обличчя. Ось кілька найбільш популярних ідей для цього.

Естетика

Хоча в цілому вважається, що аудиторія в Tik Tok менше цінує естетичні відео, ніж користувачі, наприклад, Instagram, це не означає, що тематика естетики тут не «заходить». Знімайте все, що вас оточує, шукайте цікаві ракурси, використовуйте креативні прийоми зйомки та монтажу.

Ігри

Проходження різних комп'ютерних ігор, зняте на камеру, незмінно популярне серед геймерів. Тут достатньо запису екрана з грою та накладання озвучки, а ось ваше обличчя зовсім не потрібно буде показувати.

Готування

Показувати потрібно буде хіба що руки, та й то необов'язково, якщо ви робитимете ролики, наприклад, у стилі стоп-моушн. Готування завжди цікаве аудиторії, тому що, як не крути, а їсти потрібно всім, але не всі знають, як із звичайних на перший погляд продуктів отримувати кулінарні шедеври.

Рукоділля, творчість

Тут те саме, що і з готуванням: показувати своє обличчя не потрібно, достатньо буде лише рук. Можете просто знімати процес створення свого крафтового виробу чи реалізації творчого проекту, а можна зробити повноцінний туторіал із поясненнями та покроковими інструкціями.

Перевірка лайфхаків

В інтернеті є багато різних «хитрих» лайфхаків, автори яких обіцяють, що саме їхні ідеї здорово полегшать життя, дозволивши виконати якесь завдання нетривіальним, зате більш легким, дешевим або швидким способом. І ви можете перевіряти, чи популярні лайфхаки працюють, знімаючи свої експерименти на камеру. Обличчя у цьому разі показувати необов'язково.

Перевірка інтуїції, вікторини, тести

Користувачі платформи Tik Tok люблять інтерактив, і ролики, в яких передбачається взаємодія з аудиторією, дуже добре заробляють перегляди. Знімайте ролики, в яких пропонуйте глядачам щось вгадати, відповісти на запитання цікавої вікторини чи пройти незвичайні тести. «Фішка» тут буде в тому, що подібні ролики активно коментуватимуться, а це сприяє їхньому просуванню.

Розпакування, дегустації

Багато користувачів цікаво подивитися, як виглядає той чи інший товар, про який вони чули, але який поки не мали можливості купити; особливо популярними бувають розпакування покупок з одного відомого китайського сайту. Те саме стосується і роликів з дегустаціями різних незвичайних страв чи продуктів: глядачам цікаво дізнатися думку звичайних живих людей про якісь трендові смаколики (згадайте, як соцмережі «підірвали» свого часу знамениті моті). Знімайте свої ролики від першої особи (POV), щоб у кадр потрапляли лише руки.

Текстові історії

Ви, можливо, здивуєтеся, але серед користувачів «Тік Току» є безліч любителів почитати цікаві історії з життя (не обов'язково навіть реальні). Такий жанр роликів завжди має попит, а вам лише потрібно знаходити відповідні історії, креативно оформляти їх і викладати.

Улюбленці

Кумедні ролики з пригодами домашніх тваринок завжди в топі. І показувати в «Тік Току» життя свого песика, котика, хом'ячка чи, можливо, хамелеона — чудове рішення. Можна навіть вигадувати з тваринами ігрові ролики або знімати про їхнє життя справжній серіал. Якщо не хочете показувати своє обличчя, можна підбирати ракурси для зйомок так, щоб у кадр потрапляли лише руки чи ноги, ваша спина тощо.

Рейтинги

Люди люблять різні рейтинги. ТОП-5 фільмів для перегляду на вечір, ТОП-10 знаменитостей, які заробляють по 1 млн доларів за роль, ТОП-7 книг, які має прочитати кожна дівчина до 30 років, - всі ці ТОПи можуть знайти свою аудиторію в «Тік Току». Складайте власні рейтинги, додавайте до них цікаві коментарі, вигадуйте відповідний відеоряд та підбирайте музичний супровід - це може бути вашим шляхом до популярності.

За матеріалами: https://anydaylife.com/post/7843