13 ознак того, що ви знайшли свою найкращу подругу

02.07.2024 11:55

13 ознак того, що ви знайшли свою найкращу подругуМожна мати скільки завгодно друзів, але найкраща подруга може бути лише одна. Найкраща подруга — це ваша платонічна споріднена душа, людина, без якої ви не можете уявити своє життя. Які ознаки того, що ви знайшли свою найкращу подругу?

Ви завжди приходите одна одній на допомогу. Проводити разом час і веселитися — це круто, але справжні друзі пізнаються в біді. Найкраща подруга — важлива частина вашої системи підтримки; вона буде поруч, що б не сталося, і ви завжди зможете на неї покластися.

Ви їй довіряєте. Довіра має важливе значення в будь-яких стосунках. Найкраща подруга — це людина, якій ви довіряєте і в дрібницях, й у великих справах. Ви знаєте, що вона завжди скаже вам правду, якщо вам потрібно її почути, ви поважаєте її поради, ви на сто відсотків впевнені, що вона вміє зберігати таємниці, і тому ділитеся з нею майже всім.

Ви є почесними членами сімей одна одної. Коли ваша сім’я влаштовує якусь сімейну подію, ваша найкраща подруга автоматично вважається запрошеною, і навпаки. Її батьки ставляться до вас, як до прийомної дитини, і ви не вважаєте дивним прийняти їхній запит на дружбу в Facebook.

Час і відстань не мають значення. Навіть якщо ви живете в різних частинах країни, а то і світу, й іноді не бачитеся місяцями, ви продовжуєте спілкуватися з того місця, на якому зупинилися, коли нарешті зустрічаєтеся особисто. А коли ви не можете бачитися, ви знаходите інші способи спілкуватися — ваша найкраща подруга, ймовірно, є тією людиною, якій ви найчастіше пишете в месенджерах.

Ви не пам’ятаєте, коли познайомилися. Ну, можливо, насправді пам’ятаєте, але однаково відчуваєте, наче знайомі цілу вічність. Ви просто не уявляєте свого життя без найкращої подруги, вона — ваша константа, ваш якір.

Ви врівноважуєте одна одну. Найкращі друзі не обов’язково мають однакові інтереси та погляди. Вони різні, але не повні протилежності. Вони доповнюють один одного, як інь і ян.

Ви почали бути схожими одна на одну. Ви все ще різні, але із часом перейняли деякі звички та манери одна одної — і це нормально для людей, які багато часу проводять разом. Іноді ви говорите одне й те саме одночасно або закінчуєте речення одна одної, і здається, що у вас буквально один мозок на двох.

У вас є незрозумілі іншим жарти. Ваша подруга щось вам каже, ви починаєте реготати, а люди навколо дивляться на вас, як на божевільну. Знайомо? Оточуючи не розуміють жарту й ніколи не зрозуміють, навіть якщо ви спробуєте пояснити, тому що він — тільки між вами і вашою найкращою подругою.

Між вами практично немає кордонів. Ви відчуваєте себе настільки комфортно поруч із найкращою подругою, що навіть не звертаєте уваги на випадкові дотики. Іноді оточуючим це може здатися дивним, але не будь-яка фізична близькість обов’язково має романтичний або сексуальний підтекст.

Ви можете посваритися, але завжди миритеся. Сварки можуть траплятися навіть між найкращими друзями, але після них ви завжди миритися. Іноді під час сварки ви можете навіть випадково образити одна одної, але почуття найкращої подруги ви ніколи не образите навмисно.

Поруч із нею можна бути самою собою. Вам не потрібно щось робити, щоби справити на найкращу подругу враження: вона бачила вас у найгірші моменти, знає про вас усе або майже все, й однаково залишається вашою подругою. Тому поряд знею можна розслабитися і не боятися показатися смішною.

Вона завжди знає, як вас підбадьорити. Коли все погано і ви відчуваєте пригніченість, вона точно знає, що сказати й що зробити, щоб вам стало краще. Вона принесе вам курячий суп із локшиною, коли ви захворієте, і вип’є з вами пляшку текіли, коли ви намагатиметеся забути того придурка, який їй насправді ніколи не подобався.

Вам завжди весело разом. Вам навіть не потрібно нічого робити, щоб розважитися, адже проводити час із найкращою подругою — це завжди весело, навіть якщо кожна з вас займається своїми справами.

За матеріалами: https://anydayguide.com/post/267