8 порад для побачення за кавою

05.06.2024 09:04

8 порад для побачення за кавоюПобачення за кавою — чудовий варіант першого побачення, адже такі побачення зазвичай невимушені, швидкі, відносно дешеві та комфортні. Але, як і будь-яке інше перше побачення, побачення в кав’ярні може піти не так. Як почуватися розкуто під час такого побачення? Пропонуємо кілька корисних порад для побачень за кавою.

Уникайте популярних кав’ярень. У популярних кав’ярнях, розташованих у місцях із «високою прохідністю», можуть подавати чудову каву, але вони часто переповнені. Для більш романтичної атмосфери обирайте невелику затишну кав’ярню з привітними бариста. Так ви почуватиметеся більш комфортно.

Не переживайте, якщо не зможете знайти столик. Це ще не означає, що у вас немає інших варіантів. Ви можете пошукати іншу кав’ярню (ось чому варто скласти список кав’ярень у цьому районі перед побаченням) або взяти каву із собою і відправитися в парк чи прогулятися вулицями.

Не одягайтеся занадто ошатно. Кавові побачення дуже невимушені, тому і виглядати треба невимушено, а потреби в ошатній сукні/костюмі немає. Звісно, це не означає, що можна надіти перші-ліпші речі, навіть їх не випрасувавши, але все ж варто дотримуватися стилю casual.

Пам’ятайте, що пити каву не обов’язково. На побаченні в кав’ярні не обов’язково пити саме каву, якщо ви віддаєте перевагу чаю або смузі — це абсолютно нормально. Також не варто соромитися своєї любові до солодких сиропів або збитих вершків. Те, що ви замовляєте, не має значення; важливо те, як ви це робите. Будьте ввічливі з бариста й залиште чайові, але не фліртуйте з ним, коли ви на побаченні з кимось іншим.

Не засуджуйте смаки людини, з якою у вас побачення. Можливо, напій, який обрала ваша пара, може розповісти вам щось про неї, але це не дає вам права засуджувати її смаки. Ми вже говорили, що своїх смаків не варто соромитися, і це працює в обидва боки!

Забудьте про свій телефон. У багатьох кав’ярнях є безкоштовний Wi-Fi, але не варто перевіряти електронну пошту або публікувати фото в Instagram під час побачення, бо це неповага. Вимкніть звук і тримайте телефон у кишені.

Ви можете зробити побачення коротким або перетворити його на вечерю. Залежно від того, як проходить побачення, ви можете розпрощатися, коли доп’єте каву, або ж продовжити спілкування за вечерею. Якщо побачення проходить не дуже добре, не буде неввічливим завершити його, як тільки ви обидва вип’єте свою каву. А якщо побачення проходить дуже добре, і ви не хочете, щоб воно закінчувалося, ви можете випити ще по каві. А потім прогулятися. А потім запропонувати десь повечеряти.

Не забувайте про загальноприйняті правила першого побачення. Не запізнюйтесь, не обирайте неправильних тем для розмови, дотримуйтесь балансу між говорінням і слуханням і подякуйте перед тим, як попрощатися, навіть якщо вже вирішили для себе, що на друге побачення із цією людиною не підете.

За матеріалами: https://anydayguide.com/post/158