У Сумах військовому дали 3 роки умовно за оголення перед жінками у тролейбусі

27.09.2023 13:57

У Сумах військовому дали 3 роки умовно за оголення перед жінками у тролейбусіУ Сумах військовослужбовця засудили за розбещення неповнолітніх та хуліганство. Про це пише 368.media з посиланням на вирок Зарічного райсуду Сум за ч.2 ст. 156 та ч.1 ст. 296 КК.

Наприкінці квітня чоловік перебував на зупинці громадського транспорту «вул. Шістдесятників» («Сумсільмаш»). Там також перебувала малолітня дівчинка, яка чекала на громадський транспорт. Надалі, на зупинку прибув тролейбус № 10А.Школярка зайшла до салону тролейбуса та сіла на вільне місце, вслід за дівчиною до салону зайшов і військовослужбовець, який відразу підійшов до останньої та поклав свою руку на її плече. Побачивши такі незвичні дії від раніше невідомого чоловіка, дівчинка намагалася відсунутися від чоловіка. На наступній зупинці вона вибігла з салону.

Перед великою кількістю осіб військовослужбовець оголив свій статевий член та почав його демонструвати повнолітній. Побачивши непристойні дії жінка відразу почала кричати. На крики дівчини, водій тролейбуса зупинив транспортний засіб та не відчиняючи двері дочекався працівників поліції, після чого порушник був затриманий.

Свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень при зазначених обставинах чоловік в судовому засіданні визнав повністю та дав пояснення аналогічні вище викладеному. За щире каяття та позитивну характеристику чоловіку призначили покарання у вигляді умовного строку на три роки.

За матеріалами: https://sumypost.com/